mandag den 11. juli 2011

Bingo-banKO sejr til Hjortshøj


Hej Alle derhjemme.
Siden vi skrev i går aftes har der været Zambia-aften, hvor vi spillede bingo-banKO til fordel for Zambia indsamlingen. Tobias vandt 23 små poser gratis smagsprøver chips, og en rundboldkamp mod Brabrand eller Århus 4. Vinderen udtaler selv: ”Det var meget sjovt at få en række. Først kiggede jeg på min plade, og så, at jeg manglede nr 70, og 5 numre senere var den der. Så kom der en dame rendende med præmierne.” 

Seniorvæbnerne måtte gå lidt før afslutningen på bingo-banKO, for de skulle på aftenløb, hvor de endte med at danse buggie-wuggie; 900 mennesker. Wauwww!! Som afslutning var de til Joey Moe-koncert. Ret fedt.

Som alle andre morgener blev vi vækket af sækkepibespil fra de skotske deltagere ved siden af vores camp. Skøn måde at vågne op på synes nogen, andre synes det er p....-irriterende. 

Det har være forældre/besøgs-dag, og i løbet af formiddagen blev landslejren pludselig mere end fordoblet i antal. Jakobs storebror var sur, og nu vil han sikkert ”ordne” Jakob, når han kommer hjem. Det var rigtigt hyggeligt for de fleste, og der blev spist en del is i den dejlige sommervarme. For andre gjaldt det om at komme af med forældrene (især) så hurtigt som muligt. Man er vel ikke teenager for ingenting.

Jakob siger at alle har været sure, selvom de faktisk sidder og griner – Rigtig meget, og det meste af tiden:)

Med venlig hilsen
Selina (12), Jakob (12), Mille (14), Agnes (13), Nicolai (11), Maria (12) og Dagmar (10)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar