onsdag den 13. juli 2011

Innovationsdag


I går aftes var vi til nr. 2 store lejrbål sammen med de tolv tusind andre lejrdeltagere. Selvom vi var nødt til, at sidde meget tæt, var lejrbålet både flot og imponerende.
I dag sov vi længe, for vi var nemlig gået hen og blevet trætte. Vi sov helt til klokken 8. Hele formiddagen var til fri afbenyttelse, så vi legede og besøgte vores nye venner, der i sær kommer fra Århus 9. og Jelling. Vi har allesammen mødt mange nye venner, nogle af dem har vi spillet pløk  med.
Eftermiddagen stod i innovationens tegn, hvor vi arbejde med en case der gik ud på, at opfinde et transportmiddel til Rose fra Zambia, som hun kan bruge til, at transportere 100 majskolber. Alle patruljer fik en kasse med materialer i, der kunne bruges til fremstillingen af transportmidlet. Kassen indeholdt et stykke pressenning, et trillebørhjul og bambuspinde. Der blev lavet rigtig mange forskellige transportmidler, både trillebørlignende ting, bæresysstemer og helt tredje ting.  
Udover innovation bød dagen i dag også på det sidste måltid mad fra vores leder Jill der indtil nu, har stået for madlavningen – forhåbenligt kan vi klare os selvom hun tager hjem.
I aften skal vi til lejrbål med landsdelen (1200 andre), hvorefter vi må lave det vi har lyst til indtil vi skal i seng.
Med venlig hilsen
Julie(14 år), Louise(14 år), Eike(12 år), Victor(10 år), Maria(10 år) og til sidst Laurids (12 år)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar