onsdag den 13. juli 2011

Fridag med regnvejr, men hvordan klarer man det?


Kære alle derhjemme i tørvejr.


Igår aftes var der to lejrbål: Først var der det admindelige lejrbål, og bagefter var der en slags gudtjeneste, der handlede om bandet Beatles.
Til det første lejr bål, skulle man være med. Men det andet var frivilligt.
Lejrbålet:
Det var det sædvandlige Sørens Torskshow, der kom blandt andet, Ufo Ulla. Hun var bange for ufoer. Der kom også en mand der var to personer (en skitzofren). Han var både Hanne og Hans. Under interviwet blev han uvenner med sig selv. Og det var jo ikke så godt. Så gik han.
Beatles koncert:
Der var ikke specielt mange med fra kredsen. Men der blev spillet nogle sange af Beatles, som man kunne synge med på (hvis man ville). Og så var der ikke så meget mere!!! J
Onsdag står i frihedens tegn:
Da vi vågnede, var det desværre overskyet og det blev ikke bedre hen ad formiddagen. Det begyndte at regne!!!!!! Det kan man da ikke mene! Og gud sørgede altså ikke for bedre vejr.    Men alligevel gik dagen hurtig: De fleste gik ned på torvet. Både i 55 grader Nord og Superkoisken. I kiosken gik det ikke særligt godt, for næsten alting var udsolgt!! Der var også få der gik i bad. Det var blandt andet søskende: Julie og Stine. Andre blev hjemme og hyggede sig i lejren. I formiddags var der aktiviteter for dem der havde tilmeldt sig igår. Selvom det var en fri dag, så var der dog andagt. Den handlede om tilfældigheder, og om gud. Der er også nogle der har været på besøg hos de andre kredse i Thorsen.
Eventudvalget sendte en besked ud til alle i Thorsen: Til frokost skal du bytte plads med en væbner eller en senior væbner fra en anden kreds. Men der var dog kun to der byttede.
Nu har vi lige spist. Vi fik rugbrødsmadder, og til dessert, var vi så heldige at, vi fik abemad  :)
Med venlig hilsen
Sarah 12,9år, Rosa 111år, Anders 14år, Vivyan 11 år, Sebastian 13år , Zenia 12år

Ingen kommentarer:

Send en kommentar