lørdag den 9. juli 2011

Zambia-dag på landslejren

Hej Alle derhjemme i en dejlig seng.
Så har vi blogget igen:

I går til lejrbålet var det ”Sørens Torskshow”, det er en parodi på et almindeligt talkshow, med mange sjove gæster. Det var vildt fedt, fordi Doctor Heidi kom forbi og fortalte om afføring. Hun havde været på en diet hvor hun skulle puste balloner op, imens hun slugte perler med næsen (meget mærkeligt), og hendes afføringen var bordtennisbolde med røde prikker, det var ret klamt.
Det er nu tredje dag (lørdag) på landslejren, og vi er lidt være trætte, men klar til en god dag. Da søvnen var gnedet ud af øjnene var der aktiviteter hele formiddagen. Nogle af os var oppe og prøve en kæmpe karusel lavet af rafter, og man kom ca 4 meter over jorden, så det var ret sjovt. Nogle af os andre var med til CrossCulture aktivitet sammen med belgierne, nogle af os blev ret kvæstet fordi det var ret vildt, men rigtig sjovt. Så kom frokosten, og man kunne høre et stort AAAADDDD, for det er Zambia-dag så vi skulle spise med hænderne. Vi fik majsgrød og en gryderet i ægte zambiansk stil, så spise med fingerne var lidt af en udfordring med alt det sovs. Vi er sikre på at vi ville få skæld ud hvis vi havde gjort det derhjemme.

Om eftermiddagen var det fælles program for alle på hele lejren. Vi skulle på postløb, og vi startede løbet med at spise en LEVENDE MELORM, næsten alle gjorde det, men det var slet ikke så slemt, den smagte mest af græs. En anden post var at vi skulle lege detektiver og finde ud af hvem der skjulte en forbryder, der var flygtet fra fægslet, og finde ud af havde han havde røvet. Man skulle snakke med en masse mennesker og finde de rigtige oplysninger. Det var vildt sjovt. Så kom regnen, ØV ØV, og det varede næsten hele eftermiddagen. En anden post var kryds-og-bolle-stafet, hvor man kæmper to hold mod hinanden, så galdt det om at være hurtigst og klogest til at lave tre på stribe. Hele løbet er en konkurrence og det gælder om at få flest point, vi håber vi vinder. I aften skal vi til Bingo-bango, og vinde en masse præmier. Nu ser vi frem til sol og sommer den næste uge, og helst ikke mere regn.

Med venlig hilsen

Dina(15 år), Mads N. (13 år) , Pernille(14 år), Camilla (9 år), Mathilde (12 år), Marius (10 år) og Johanne (21 år)

Link til billeder fra de første dage: Billeder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar